News

Enstall

Vi vandt 50.000kr. Nu vil vi gøre vores OMC endnu bedre!

Vi blev positivt overraskede tilbage i januar, da Enstalls administrerende direktør Rico Djernis og A/V Direktør Morten Løkken kiggede forbi GigaContent med en stor check – bogstavelig talt!

 

Rico Djernis og Morten Løkken overraskede GigaContent ved at overrække os en check på 50.000 kr. Og hvorfor er det relevant for jer, som er kunder hos GigaContent? Det er det fordi de 50.000 kr. vil blive brugt til at forbedre vores OMC endnu mere.

 

”Vi arbejder kontinuerligt for at sikre, at I som kunder får drift- og netværksovervågning, der er tidsvarende, og som er af højeste kvalitet. Og da arbejdet med at optimere sker løbende, står gevinsten selvfølgelig ikke alene. Den vil indgå som en del af den løbende vedligeholdelse og udvikling, der sikre, at vi i GigaContent hele tiden kan levere de bedste services til vores kunder. Vi er utroligt glade for checken, der er med til at vi kan fortsat kan tilbyde vores kunder den bedste mulige oplevelse, når de bruger vores services”, udtaler Klaus Bang, Business Unit Manager hos GigaContent.