News

Søren astrup

Formuepleje investerer i forbindelser

Formuepleje forstår at investere med positivt afkast. Det har de gjort siden 1988, og selskabet lever af at rådgive om investeringer og at forvalte formuer strategisk. Sidste år opgraderede Formuepleje sit professionelle tv-studie med en direkte forbindelse – Giga Acces – en kalkuleret  investering, som skal give et konkret udbytte:

”Ideen er, at vi med vores forbindelse fra GigaContent kommer tættere på de stores tv-stationer”, fortæller Søren Astrup, direktør i Formuepleje Management A/S og fortsætter: ”Vi opgraderede vores tekniske platform til en plug’n’play-løsning, så vi lynhurtigt kan komme direkte igennem til News, TV-Avisen eller andre nyhedsmedier, som vil bruge vores ekspertudsagn. Formålet er naturligvis at få mere profilering i tv-mediet, hvilket er en del af vores redaktionelle markedsføringsstrategi.”

Eksponering kræver fokus
Søren Astrup fortæller, at Formuepleje til næste år vil have yderligere fokus på Public Relations og særligt på at positionere Formuepleje som rådgivende eksperter, der udtaler sig om investeringsmarkedet i ind- og udland: ”Vi vil arbejde strategisk med at komme i gennem til de store og små tv-medier. Nu har vi både et godt tv-studie og en direkte forbindelse fra GigaContent, så vi er godt på vej!