News

Valg 2015

Er I klar til valget?

Da det er valgår i år, er vi helt klar, ligesom vi har været det til de foregående valg.

 

Endelig er det blevet valgår

Vi har længe ventet på, at det skulle blive valgår. Ventetiden har føltes lang. Meget lang. Grunden, til at vi har ventet, er helt upartisk og uden skelen til de politiske partier og farver. Der imod er det udsigten til fagligt spændende opgaver, når de enkelte valgsteder samt valgfester skal dækkes af de danske medier, der har gør at vi har glædet os til, at det igen skulle blive valgår.

 

Send live i topkvalitet med GigaAccess og GigaEasyLink

GigaContent har nemlig længe været klar med vores dækningsmuligheder enten GigaAccess eller GigaEasyLink, der gør det muligt for jer, der skal ud og transmittere live fra de forskellige valgsteder og valgfester, at sende nyheder ud live i topkvalitet gennem GigaContent eget fibernetværk og Codec-udstyr.

 

Kan I få signalet igennem på valgstedet?

Er I klar til at dække valgdagen fra tidlig morgen til sen nat? Har I sikret jer, at I kan få signalet igennem på de forskellige valgsteder, som I ønsker at transmittere fra? Hvis I endnu ikke har planlagt denne del af valget, så er I velkomne til at tage kontakt til os, og høre om hvor og hvordan vi kan hjælpe jer med at få de gode valghistorier ud til jeres seere.

For mere indformation om vores dækning i forbindelse med valget, kontakt Business Unit Manager Klaus Bang.