News

Mere streaming - mere live tv

Det bliver et år med fart på", fortæller en optimistisk Klaus Aare Bang, Business Unit Manager hos GigaContent. "Vi udvider vores store kontributions net og får endnu flere GigaAccess og GigaEasylink Accesspunkter, hvor virksomheder, organisationer, tv-stationer m.fl. kan sende live udsendelser fra. I dag har vi mere end 140 opkoblingspunkter fordelt på store stadioner, sportshaller, virksomheder, offentlige bygninger, ved offentlige pladser/veje og andre oplagte eller interessante steder, hvor det er fordelagtigt at sende live fra."

Endnu bedre Bookingværktøj

"Et af vores fokusområder for 2014 er desuden at arbejde med videre udvikling af vores online bookingværktøj (GigaBooking). Ideen er fortsat at det skal være så let som muligt at foretage bookingerne, men også mere enkelt at få overblik over alle egne transmissioner. Og så skal man kunne booke direkte fra vores app på smartphonen. Vi har allerede et godt værktøj i dag, men vi kigger løbende på design og de forskellige funktionaliteter, så det bliver en endnu bedre oplevelse at benytte vores service som booker,tekniker eller andre ude i marken."

team

Øverst:
Brian Slott, CTO 
Nederst:
Klaus Aare Bang, Business Unit Manager

 

Mere corporate video

"I dag ser vi en bevægelse, hvor mange virksomheder begynder at se ideen i brug af video i markedsføringen, både internt og eksternt, og som PR-redskab. Vi ser flere og flere, som bygger eget tv-studie, og vi har stor efterspørgsel på  på vores Giga Access punkter til virksomheder, der netop sikrer direkte forbindelse til tv-stationerne og dermed opnår taletid i medierne. Nogle vælger at gå hele vejen og udelukkende satse på audiovisuel kommunikation, som fx Jyske Bank, mens andre vælger mere et mix af traditionel markedsføring og video/tv-eksponering.

Vi glæder os til at åbne op for endnu flere punkter og at byde nye kunder velkommen i 2014," afslutter Klaus Aare Bang.